Onze dry age kasten gaan de hele wereld over.

met een dry-age kast kan men vlees onder de optimale condities laten rijpen,de geavanceerde technologie met betrekking tot klimaatbeheersing (temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie) zijn essentieel voor dry-aging.

Onze dry-agekasten gaan de hele wereld over en worden verkocht in Europa,Azie, Europa, Australie, Nieuw-Zeeland

Borrelli is dé specialist in Nederland als het gaat om dry-age kasten . Vanuit de Slagersachtergrond is er gezocht naar de beste Dry-agekast op gebied van prestatie, vormgeving en technologie, en die hebben we gevonden.  Lees hier meer over onze dry-agekasten.

 

Onze salamikasten no1 in Italie.

Salamikasten zijn klimaatkastenkasten waarin het ideale klimaat kan worden nagebootst dat geschikt is voor het produceren van Italiaanse vleeswaren zoals Salami, coppa, pancetta en prosciutto. Na jaren van ontwikkeling door technici in samenwerking met voedseltechnologen en mensen uit de vleesindustrie, is een klimaatkast ontwikkeld die behoord tot de absolute top  De eenvoudig bedienbare vooraf ingestelde programma's garanderen een perfecte salami met de autenthieke mediterraanse smaak. De kasten zijn zeer gebruiksvriendelijk en bevatten maar liefst 150 aanpasbare programma's en 10 programma's die al klaar zijn voor gebruik.

 Meer informatie over de salamikasten vindt u hier.