Ik ben Hans van Borre en de trotse eigenaar van Borrelli.

Vanuit mijn slagerachtergrond heb ik verschillende klimaatkasten getest en gekeken naar duurzaamheid, betrouwheid en de prestaties, uiteindelijk heb ik de perfecte klimaatkast gevonden. Na jaren met veel succes diverse specialiteiten te hebben gemaakt dacht ik dat het ook voor andere slagers een goede manier was om de klant te laten beleven waar de slager mee bezig is. De slager zal zich met een salamikast van Borrelli en de producten die hij hiermee maakt provileren als producent van specialiteiten en de klant zal dat waarderen.

Zo is Borrelli ontstaan. Borrelli is het label dat toonaangevend is op het gebied van klimaatkasten. Onze kasten staan in verschillende ambachtelijke slagerijen . Het Nederlandse klimaat is niet optimaal voor het produceren van authentieke salami's, hiervoor zijn de salamikasten een perfecte oplossing. 

Als slager/ worstmaker ben ik uiteraard bereid u te helpen met productie van mooie mediterraanse producten. Daarom wil ik iedere ambachtelijke slager in Nederland kennis laten maken met de klimaatkasten van Borrelli en de producten die hiermee geproduceerd worden. Als u interesse heeft in een salami- of dry-agekast kom ik graag bij u langs om u te informeren over de beste klimaatkasten van Europa. 

Bent u nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

 

Met vriendelijke groet,

Hans van Borre